• COACH
  • HEALTH
  • RUN

4ME

Health4me - työhyvinvointipalvelut

Työhyvinvointi – siinä meillä on sinun yrityksesi kanssa yksi ja sama tavoite – pitää työntekijäsi hyvinvoivina ja työssään paremmin jaksavina.

Uskomme ennaltaehkäisevään tekemiseen – liike on lääke ja liikunta on voimavara. Liikunta on myös kaiken hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen perusta, se lisää mielen virkeyttä ja johtaa työpaikalla tehokkaampaan työskentelyyn sekä parempiin ratkaisuihin. Kehon hyvinvointi on myös mielen hyvinvointia. Jos liikettä ei ole, hyvinvointi pysähtyy.

Ilman säännöllistä liikuntaa, kehoa on vaikea pitää kunnossa. Liikunta ei estä ikääntymistä, mutta se pitää kehon kunnossa, kun ikää kertyy. Säännöllisellä kohtuutehoisella liikunnalla on todettu olevan hyviä vaikutuksia myös monien sairauksien ehkäisyssä. Kun liikunnasta tehdään tapa, sen vaikutukset ovat myös pysyviä. Myös työpaikalla.

Työpäivät voivat olla raskaita millä tahansa työpaikalla, hyvä peruskunto kuitenkin takaa, että raskaista työpäivistä myös palaudutaan nopeammin.

Kun hyvinvointia lisätään oikeassa suhteessa liikunnalla, terveellisemmällä ravinnolla unohtamatta lepoa ja sen merkitystä, hyvinvointi lisääntyy ja sairauslomapäivien määrät työpaikalla vähenevät. Yksi sairauslomapäivä maksaa yritykselle useita satoja euroja, asiantuntijaorganisaatiossa jopa useita tuhansia.

Me emme säädä työtuolin oikeaa asentoa, sillä sitä ei niinkään tarvita, silloin kun työntekijäsi ovat muuten fyysisesti hyvässä kunnossa. Me liikutamme, korostamme hyötyliikunnan merkitystä ja saamme liikunnan kautta työntekijällesi paremman lihaskunnon sekä hapenottokyvyn – kun kunto kasvaa, työssä jaksaminen kasvaa.

Käytössämme olevat välineet, InBody-kehonkoostumusmittaus sekä Firstbeat-hyvinvointianalyysi soveltuvat erinomaisesti työntekijöiden kunnon ja hyvinvoinnin alkutilanteen kartoittamiseen.

Tarjoamme kaikenlaista fysiikkavalmennusta työhyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseen ja tehokkaampaan ja tuottavampaan työskentelyyn, mutta ennen kaikkea kehon ja mielen – myös työpaikan henkisen ilmapiirin parantamiseen.

Emmekä unohda ravintoa – se ei ole pelkästään nälän tunteen tyydyttämistä varten, vaan on tärkeä osa, jopa tärkein osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ravinto on myös keholle elintärkeää polttoainetta, joka vaikuttaa jaksamiseen, mutta yhtä lailla myös uneen ja palautumiseen. Syömällä oikein kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee.

verkkovalmennusTarjoamme verkkovalmennuksia yhdessä Syke Triben kanssa. Tämän helpompaa työhyvinvoinnin tarjoaminen työntekijöillesi ei enää voi olla!

Klikkaa verkkovalmennukset yrityksellesi tästä!

 

 

 

Alla olevilla testeillä pääsemme alkuun, mutta jos sinua kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti yrityksellesi, ota yhteyttä niin suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi ja työntekijöillesi räätälöity kokonaisuus.

firstbeat logo
Firstbeat-
hyvinvointianalyysi

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on edistyksellinen tapa selvittää, kuinka keho reagoi erilaisiin arjen tilanteisiin, työhön, liikuntaan, perhearkeen – toisin sanoen stressiin. Ympärivuorokautisesti tapahtuva sykevälimittaus kertoo yksilöllisesti, kuinka kuormittavia tai päinvastoin palauttavia tekijöitä arjessasi on ja kuinka liikunta vaikuttaa kehoosi ja mieleesi.

Kokonaiskuormituksen seuraaminen on tärkeää ja Firstbeat-hyvinvointianalyysi kertookin, kuinka keholla on voimavaroja käytössä ja kuinka jaksamista, kuntoa sekä terveyttä voitaisi parantaa.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi toimii erinomaisen välineenä myös työhyvinvoinnin kartoittamiseen ja työolosuhteiden parantamiseen, mutta yhtä hyvin myös aktiivisesti urheilua harrastavalle esimerkiksi riittävän palautumisen ja levon varmistamiseen. Coach4me pystyy tuottamaan Firstbeat-hyvinvointianalyysit niin yksilölle kuin ryhmillekin – lisäksi myös kerromme mielellämme, kuinka olosuhteita parempaan jaksamiseen voisi parantaa!

inbody logo

Inbody 570-
kehonkoostumus-
mittaus

Käytössämme on InBody-kehonkoostusmittari, joka on yksi markkinoiden parhaimmista kehonkoostumusmittauslaitteista. InBody-kehonkoostumusmittauksella selvitetään kehon rasvaton massa, liikkeen kannalta tärkeä lihasmassa, rasvakudoksen määrä sekä rasvaprosentti ja kehon sisäelinten ympärillä olevan huonolaatuisen viskeraalirasvan määrä sekä monia muita kehon toiminnan kannalta tärkeitä asioita, kuten muun muassa lihastasapainoerot.

Mittausta pelätään ja jännitetään kovasti, mutta se on aivan turhaa, sillä jokaisesta mittauksesta löytyy myös paljon positiivisia asioita. Varaa InBody-kehonkoostumusmittaus meiltä itsellesi tai ryhmällesi.

Kiinnostuitko?

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti tavoitettasi? Avaa lomake ja täytä tarvittavat tiedot niin pääsemme aloittamaan huikean matkan! Aloitetaan!

Yhteistyökumppanit