• COACH
  • HEALTH
  • RUN

4ME

Kokonaisvaltaista valmennusta sinulle

Coach4Me tarjoaa kokonaisvaltaista kestävyysliikunta-, lihaskunto- ja voimavalmennusta yksilö- ja pienryhmävalmennettaville. Ammattitaitomme lisäksi käytössämme on Firstbeat-hyvinvointianalyysi, InBody-kehonkoostumusmittaus sekä TE3 Älykepin liikkuvuusanalyysi esimerkiksi työhyvinvoinnin riskikartoitusten tekemiseen. 

Coach4me on helsinkiläinen Juha Heikkisen ja Manu Tuppuraisen loppukesästä 2017 perustama yritys. Tarjoamme valmennusta, oli asiakkaamme tavoitteena sitten työhyvinvoinnin parantaminen, johonkin kilpailuun osallistuminen, painonpudotus, uusien lajien kokeileminen, lihasvoiman lisääminen tai vaikka elämäntapamuutos. Yrityksemme tarjoaa myös asiakkaillemme erilaisia laadukkaita liikunta-alan tuotteita, kuten juoksukenkiä, kehonhuoltovälineitä sekä puettavia älylaitteita.

Huipputason asiantuntemusta kohti parempia tuloksia

Coach4Me:n valmentajat ovat asiantuntijoiden ja huppuammattilaisten joukko, jossa jokaisella on omat vahvuusalueensa ja erityisosaamisensa: 

Juha Heikkinen on juoksuspesialisti ja pystyy näin ollen tarjoamaan sekä triathlon- että juoksuvalmennettaville spesifiä lajitietoa, tekniikkaohjausta ja -valmennusta juoksusta. Manu Tuppurainen puolestaan on pätevä kestävyysliikkujan lihaskuntoharjoittelun huomioinnissa halliten myös lihaskuntoharjoittelulle tärkeän teknisen puolen aina painonnostotekniikoita myöten.

Huippuosaajat sinua varten

Juoksu, triathlon, voimaharjoittelu

Juha Heikkinen

Tutustu

Juoksu, triathlon, kunto- ja voimavalmennus

Manu Tuppurainen

Tutustu

Uintivalmennus

Matti Rajakylä

Tutustu

Muutama hyvä syy valita Coach4Me

KOKONAISVALTAISTA

Emme tarjoa pelkästään parempaa kuntoa, vaan osaamme ajatella asiakkaan tarpeita kokonaisvaltaisesti.

KOULUTETUT VALMENTAJAT

Valmentajat ovat asiantuntijoiden ja huippuammattilaisten joukko, jossa jokaisella on omat vahvuusalueensa ja erityisosaamisensa.

PROGRESSIIVINEN KEHITYS

Valmennuspakettimme on räätälöity progressiiviseen, eli nousujohteiseen kehitykseen sovitulla aikavälillä.

MYÖS ETÄVALMENNUS

Tarjoamme oikean reseptin treenin ja kehityksen suhteen niin henkilökohtaisella tasolla, kuin myös tehokkaalla etävalmennuksella.

KOKONAISRASITUS HUOMIOON

Pyrimme huomioimaan asiakkaan kokonaiskuormituksen niin, että liikunnan harjoittelu ei ainakaan nostaisi niitä entisestään.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme on tyytyväinen ja hän saa valmennuksestamme elämäänsä työkaluja, joiden ansioista elämänlaatu paranee.

Tuloksia kohti, yhdessä!
    Yhteistyökumppanit