• COACH
  • HEALTH
  • RUN

4ME

Testauspalvelut

Testaus on tärkeä osa alkukartoitusta ja sitä kautta tavoitteidenasettelua. Kun testaamme oikein, tiedämme, mikä on tilanne nyt, mihin suuntaan harjoittelua täytyy lähteä viemään – pääsemme nopeammin myös tuloksiin. Coach4me-testipalveluiden ansiosta tiedämme kehostasi ja mielestäsi enemmän.

13M-
Liikeanalyysi

Hinta 49€

Riittävä liikkuvuus ja liikkeen hallinta on kaiken tekemisen ja treenaamisen ydin. Jos liikkuvuudessa on ongelmia, liikkeen hallinta kärsii, keho alkaa kompensoida liikettä ja lihaksistoon tulee ennen pitkää kiputiloja. Monien tutkimusten mukaan puutteellinen liikkuvuus aiheuttaa myös suorituskyvyn heikkenemistä niin arjessa kuin urheilussa. Jos liikkuvuudesta ei pidä huolta, työteho voi kärsiä ja treenit keskeytyä mahdollisten kiputilojen vuoksi.

Käytössämme olevan TE3-älykepin avulla kehostasi on asteen kymmenyksien tarkkuudella mahdollista selvittää virheasennot, puolierot sekä kehon lihastasapainon tila. 13M eli 13 liikkeeseen perustuvan liikeanalyysin avulla kehosta näkee sellaisia asioita, joita silmällä ei näe ja mitkä ovat saattaneet olla suorituskyvyn este jo pitkän aikaa. 13M-testi antaa tarkan numeerisen tiedon kehosi tilasta – analyysi sopii niin huippu-urheilijalle kuin tavalliselle arjen ahertajalle. Testi pystytään tekemään myös ryhmille, jolloin siitä saatava tieto sopii erinomaisesti esimerkiksi työhyvinvointiin.

Coach4me:n ammattilainen tekee 13M-liikeanalyysin. Liikeanalyysi kestää 30 minuuttia. Analyysistä saatua tulosta voidaan käyttää myöhemmin myös vertailuun – sen avulla näemme konkreettisesti, kuinka liikkuvuutesi on parantunut. Testi käydään läpi yhdessä ammattilaisen kanssa ja saat siitä mukaan kirjatut tulokset.

Varaa aikasi 13M-liikeanalyysiin!

Coach4me-
Juoksuanalyysi

Hinta 89€

Kaikki irti juoksusta? Haluatko tietää, kuinka juokset?
Haluatko juosta vielä nopeammin?

Coach4me-juoksuanalyysissa mittaamme Runscribe-antureilla juoksuaskeleesta juoksun kannalta merkittävät asiat: Iskutuksen ja jarrutuksen kuormitus, pronaatio/supinaatio, askelpituus, askeltiheys, askellustyypin (kanta-, keski- vai päkiä-askellus), askeleen kontaktiaika, lentovaiheen kesto, voima ja sekä symmetria.

Mittauksen tukena on myös videokuvaus, jonka avulla analysoimme tekniikkaa sekä juoksuasentoa.

Mittauksesta saatujen tietojen avulla, voimme lähteä parantamaan juoksua kohti taloudellisempia, nopeampia ja turvallisempia kilometrejä.
Coach4me-juoksuanalyysilla saamme juoksusi uudelle tasolle!

Näin Coach4me-juoksuanalyysi tehdään:

Analyysi tehdään joko juoksuradalla tai juoksumatolla.

Juoksuanalyysissa juostaan neljä osuutta. Ensimmäisenä juostaan kalibrointiosuus, joka on 400 m ja itse juoksuosuudet ovat radalla tehtynä joko 400 m tai 800 m ja vastaavasti matolla tehtynä 3 min tai 5 min. Osuuden pituus riippuu juoksijan tasosta.

  1. Kalibrointi kevyt hölkkävauhti.
  2. juoksu peruskestävyysvauhti (PK1) .
  3. juoksu vauhtikestävyysvauhti (VK1) / kisavauhti.
  4. juoksu maksimivauhti.
Jokaisesta osuudesta tallennetaan data omaksi tiedostoksi sekä jokainen osuus videokuvataan, jotta voidaan verrata, mitä eri vauhdeissa askelluksessa ja tekniikassa tapahtuu. Osuudet analysoidaan vasta, kun kaikki osuudet on juostu.
Testattava saa analyyseista palautteen ja vinkit, kuinka lähteä kehittää tekniikkaansa taloudellisemmaksi.
Testattava saa myös sähköpostiin PDF-tiedostot analyysista ja ohjeet, kuinka analyysia tulkitaan sekä kuvatut videotiedostot.

Inbody 570-
kehonkoostumus-
mittaus

Hinta 29€

Käytössämme on InBody-kehonkoostusmittari, joka on yksi markkinoiden parhaimmista kehonkoostumusmittauslaitteista. InBody-kehonkoostumusmittauksella selvitetään kehon rasvaton massa, liikkeen kannalta tärkeä lihasmassa, rasvakudoksen määrä sekä rasvaprosentti ja kehon sisäelinten ympärillä olevan huonolaatuisen viskeraalirasvan määrä sekä monia muita kehon toiminnan kannalta tärkeitä asioita, kuten muun muassa lihastasapainoerot.

Mittausta pelätään ja jännitetään kovasti, mutta se on aivan turhaa, sillä jokaisesta mittauksesta löytyy myös paljon positiivisia asioita. Varaa InBody-kehonkoostumusmittaus meiltä itsellesi tai ryhmällesi.

Firstbeat-
hyvinvointianalyysi

Hinta 179€

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on edistyksellinen tapa selvittää, kuinka keho reagoi erilaisiin arjen tilanteisiin, työhön, liikuntaan, perhearkeen – toisin sanoen stressiin. Ympärivuorokautisesti tapahtuva sykevälimittaus kertoo yksilöllisesti, kuinka kuormittavia tai päinvastoin palauttavia tekijöitä arjessasi on ja kuinka liikunta vaikuttaa kehoosi ja mieleesi.

Kokonaiskuormituksen seuraaminen on tärkeää ja Firstbeat-hyvinvointianalyysi kertookin, kuinka keholla on voimavaroja käytössä ja kuinka jaksamista, kuntoa sekä terveyttä voitaisi parantaa.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi toimii erinomaisen välineenä myös työhyvinvoinnin kartoittamiseen ja työolosuhteiden parantamiseen, mutta yhtä hyvin myös aktiivisesti urheilua harrastavalle esimerkiksi riittävän palautumisen ja levon varmistamiseen. Coach4me pystyy tuottamaan Firstbeat-hyvinvointianalyysit niin yksilölle kuin ryhmillekin – lisäksi myös kerromme mielellämme, kuinka olosuhteita parempaan jaksamiseen voisi parantaa!

Kiinnostuitko?

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti tavoitettasi? Avaa lomake ja täytä tarvittavat tiedot niin pääsemme aloittamaan huikean matkan! Aloitetaan!

Yhteistyökumppanit