• COACH
  • HEALTH
  • RUN

4ME

Riittävä liikkuvuus ja liikkeen hallinta on kaiken tekemisen ja treenaamisen ydin. Jos liikkuvuudessa on ongelmia, liikkeen hallinta kärsii, keho alkaa kompensoida liikettä ja lihaksistoon tulee ennen pitkää kiputiloja. Monien tutkimusten mukaan puutteellinen liikkuvuus aiheuttaa myös suorituskyvyn heikkenemistä niin arjessa kuin urheilussa. Jos liikkuvuudesta ei pidä huolta, työteho voi kärsiä ja treenit keskeytyä mahdollisten kiputilojen vuoksi. TE3-likkuvuusanalyysin avulla selvitämme kehosi erilaiset virhetilat, puolierot ja lihastasapainon tilan.

TE3-liikkuvuusanalyysi

Hinta 69€

Käytössämme olevan TE3-älykepin avulla kehostasi on asteen kymmenyksien tarkkuudella mahdollista selvittää virheasennot, puolierot sekä kehon lihastasapainon tila. Te3-liikkuvuusanalyysi on 13 liikkeeseen perustuvan liikeanalyysin avulla kehosta näkee sellaisia asioita, joita silmällä ei näe ja mitkä ovat saattaneet olla suorituskyvyn este jo pitkän aikaa. Testi antaa tarkan numeerisen tiedon kehosi tilasta – analyysi sopii niin huippu-urheilijalle kuin tavalliselle arjen ahertajalle. Testi pystytään tekemään myös ryhmille, jolloin siitä saatava tieto sopii erinomaisesti esimerkiksi työhyvinvointiin.

Coach4me:n ammattilainen tekee Te3-liikkuvuusanalyysin. Analyysi kestää 30 minuuttia. Analyysistä saatua tulosta voidaan käyttää myöhemmin myös vertailuun – sen avulla näemme konkreettisesti, kuinka liikkuvuutesi on parantunut. Testi käydään läpi yhdessä ammattilaisen kanssa ja saat siitä mukaan kirjatut tulokset.

Varaa aikasi Te3-liikkuvuusanalyysiin!

nainen tekee te3 liikkuvuusanalyysia miehelle

Kiinnostuitko?

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti tavoitettasi? Avaa lomake ja täytä tarvittavat tiedot niin pääsemme aloittamaan huikean matkan! Aloitetaan!

Yhteistyökumppanit