• COACH
  • HEALTH
  • RUN

4ME

Testaus on tärkeä osa alkukartoitusta ja sitä kautta tavoitteidenasettelua. Kun testaamme oikein, tiedämme, mikä tilanne on nyt ja mihin suuntaan harjoittelua täytyy lähteä viemään – näin pääsemme nopeammin myös tuloksiin. Inbody-kehonkoostumusmittauksen ansiosta tiedämme kehostasi enemmän.

InBody 570-
kehonkoostumusmittaus

Hinta 35€

Käytössämme on InBody-kehonkoostusmittari, joka on yksi markkinoiden parhaimmista kehonkoostumusmittauslaitteista. InBody-kehonkoostumusmittauksella selvitetään kehon rasvaton massa, liikkeen kannalta tärkeä lihasmassa, rasvakudoksen määrä sekä rasvaprosentti ja kehon sisäelinten ympärillä olevan huonolaatuisen viskeraalirasvan määrä sekä monia muita kehon toiminnan kannalta tärkeitä asioita, kuten muun muassa lihastasapainoerot.

Mittausta pelätään ja jännitetään kovasti, mutta se on aivan turhaa, sillä jokaisesta mittauksesta löytyy myös paljon positiivisia asioita. Varaa InBody-kehonkoostumusmittaus meiltä itsellesi tai ryhmällesi.

inbody logo

Kiinnostuitko?

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti tavoitettasi? Avaa lomake ja täytä tarvittavat tiedot niin pääsemme aloittamaan huikean matkan! Aloitetaan!

Yhteistyökumppanit