• COACH
  • HEALTH
  • RUN

4ME

Firstbeat-hyvinvointianalyysi toimii erinomaisena välineenä työhyvinvoinnin kartoittamiseen ja työolosuhteiden parantamiseen. Sitä voidaan käyttää myös aktiivisesti urheilua harrastavalle esimerkiksi riittävän palautumisen ja levon varmistamiseen.

FirstBeat-hyvinvointianalyysi

Hinta 179€

FirstBeat-hyvinvointianalyysi on edistyksellinen tapa selvittää, kuinka keho reagoi erilaisiin arjen tilanteisiin, työhön, liikuntaan, perhearkeen – toisin sanoen stressiin. Ympärivuorokautisesti tapahtuva sykevälimittaus kertoo yksilöllisesti, kuinka kuormittavia tai päinvastoin palauttavia tekijöitä arjessasi on ja kuinka liikunta vaikuttaa kehoosi ja mieleesi.

Kokonaiskuormituksen seuraaminen on tärkeää ja FirstBeat-hyvinvointianalyysi kertookin, kuinka keholla on voimavaroja käytössä ja kuinka jaksamista, kuntoa sekä terveyttä voitaisi parantaa.

FirstBeat-hyvinvointianalyysi toimii erinomaisena välineenä myös työhyvinvoinnin kartoittamiseen ja työolosuhteiden parantamiseen, mutta yhtä hyvin myös aktiivisesti urheilua harrastavalle esimerkiksi riittävän palautumisen ja levon varmistamiseen. Coach4me pystyy tuottamaan FirstBeat-hyvinvointianalyysit niin yksilölle kuin ryhmillekin – kerromme myös mielellämme, kuinka olosuhteita parempaan jaksamiseen voisi parantaa!

firstbeat logo

Kiinnostuitko?

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti tavoitettasi? Avaa lomake ja täytä tarvittavat tiedot niin pääsemme aloittamaan huikean matkan! Aloitetaan!

Yhteistyökumppanit