• COACH
  • HEALTH
  • RUN

4ME

4MEClub-verkkovalmennus tarjoaa verkkovalmennuksia yrityksille, sekä yksilöllisiä verkkovalmennuksia liikunnallisiin tarpeisiisi.

verkkovalmennus

Verkkovalmennukset yrityksellesi löydät tästä – tarjolla on kymmeniä erilaisia Syke Triben toteuttamia valmennuksia.

 

 

Yksilövalmennuksissa tarjolla on tällä hetkellä neljä valmennusta – kaksinkertaisen olympiauimari Matti Rajakylän Vapaauinnin tekniikkavalmennus, jonka avulla opit vapaauinnista paljon uutta.  Tämän verkkovalmennuksen avulla pääset Matin erinomaisiin oppeihin kiinni mistä päin maailmaa tahansa.

4MEClub-verkkovalmennuksina tarjoamme myös kolme uutta Juha Heikkisen tekemää juoksuvalmennusta, jotka on suunnattu eri tasoisille juoksijoille – Ready!-valmennus aloittelijoille, Set!-valmennus jo vähän juosseille harrastajille ja Go!-juoksuvalmennus edistyneille, esimerkiksi sinulle, jos haluat päästä vaikka puolimaratonin tavoitteeseen. Näiden juoksuvalmennuksien avulla onnistut – esimerkiksi Ready!-valmennus on oiva apu niille, kenellä juoksuharrastus tyssää aina ensimmäisiin harjoituskertoihin – valmennuksessamme aloitamme rauhallisesti, ja lisäämme harjoituksia vähitellen sitä mukaa kun kehitystä tapahtuu.

Kuuntele myös Suplassa valmentajiemme Juha Heikkisen ja Manu Tuppuraisen Ready! Set! Go!-juoksupodcast, jossa on monia asiantuntijoita ja mielenkiintoisia vieraita kertomassa omia juoksutarinoitaan. Suplaan pääset klikkaamalla tästä.

Valitse 4MEClub-verkkovalmennus

itsellesi tai yrityksellesi!

READY!
Juoksuvalmennus

SET!
Juoksuvalmennus

GO!
Juoksuvalmennus

Matti Rajakylän vapaauinnin tekniikkakurssi

Kiinnostuitko?

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti tavoitettasi? Avaa lomake ja täytä tarvittavat tiedot niin pääsemme aloittamaan huikean matkan! Aloitetaan!

Yhteistyökumppanit