• COACH
  • HEALTH
  • RUN

4ME

4MEClub-verkkovalmennus on 4ME Oy:n kokonaan uusi palvelu, jossa tarjoamme verkkovalmennuksia liikunnallisiin tarpeisiisi.

Tarjolla on tällä hetkellä neljä valmennusta – kaksinkertaisen olympiauimari Matti Rajakylän Vapaauinnin tekniikkavalmennus, jonka avulla opit vapaauinnista paljon uutta. Matti Rajakylä on todella kysytty uintivalmentajamme, tämän verkkovalmennuksen avulla pääset Matin erinomaisiin oppeihin kiinni mistä päin maailmaa tahansa.

4MEClub-verkkovalmennuksina tarjoamme myös kolme uutta juoksuvalmennusta, jotka on suunnattu eri tasoisille juoksijoille – Ready!-valmennus aloittelijoille, Set!-valmennus jo vähän juosseille harrastajille ja Go!-juoksuvalmennus edistyneille, esimerkiksi sinulle, jos haluat päästä vaikka puolimaratonin tavoitteeseen. Näiden juoksuvalmennuksien avulla onnistut – esimerkiksi Ready!-valmennus on oiva apu niille, kenellä juoksuharrastus tyssää aina ensimmäisiin harjoituskertoihin – valmennuksessamme aloitamme rauhallisesti, ja lisäämme harjoituksia vähitellen sitä mukaa kun kehitystä tapahtuu.

Kuuntele myös Suplassa valmentajiemme Juha Heikkisen ja Manu Tuppuraisen Ready! Set! Go!-juoksupodcast, jossa on monia asiantuntijoita ja mielenkiintoisia vieraita kertomassa omia juoksutarinoitaan. Suplaan pääset klikkaamalla tästä.

Valitse itsellesi 4MeClubin-verkkovalmennus!

READY!
Juoksuvalmennus

SET!
Juoksuvalmennus

GO!
Juoksuvalmennus

Matti Rajakylän vapaauinnin tekniikkakurssi

Kiinnostuitko?

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti tavoitettasi? Avaa lomake ja täytä tarvittavat tiedot niin pääsemme aloittamaan huikean matkan! Aloitetaan!

Yhteistyökumppanit